Welke stappen zet jij voor de toekomst?

Wij zijn continue op zoek naar professionals op het gebied van software testen. Ben je net als ons bevlogen met dit vak en heb je daarnaast wellicht ook nog affiniteit met ketens en/of exploratory testing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ons kun je rekenen op bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiermee doen we recht aan jouw inzet en arbeid. Bij ons geldt: ‘jij blij, wij blij!’ Zo hebben we een gedeeld belang en houden we elkaar scherp.

Bij ons heb je de keuze voor een vast dienstverband, of om zelfstandig als freelancer opdrachten voor ons uit te voeren.

Naast onze kernwaarden hechten wij groot belang aan de volgende professionele eigenschappen:

  • Positief en enthousiast
  • Communicatief sterk
  • Resultaatgericht en doorzetter
  • Probleemanalyse en oordeelsvorming / analytisch sterk
  • Divergent en initiatiefrijk

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Vul onderstaand formulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Voor uitleg en informatie over hoe wij deze gegevens verwerken, documenteren, en voor welke doeleinden dit gebeurt, verwijzen wij je door naar onze Privacyverklaring.