Testservices

Wij zijn een bedrijf dat u testspecialisten kan leveren voor diverse rollen binnen uw organisatie. Naast de genoemde specialisaties, zijn al onze medewerkers ervaren en gecertificeerd.

Testspecialist: Wij hebben medewerkers die jarenlange ervaring hebben met testuitvoering bij diverse opdrachtgevers in verschillende sectoren. Daarnaast beschikken zij over een ruime ervaring met test- en ontwikkelmethode en technieken. Combineer deze vakkennis met gedrevenheid, analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden en u huurt een testspecialist die ruim aan uw verwachtingen voldoet.

Testmanager: Indien u een testmanager van DutchPelican inhuurt, krijgt u meer. Naast iemand die een voor uw situatie geschikte uitgewerkte testaanpak levert, gaan wij nog een stap verder. Zij sturen het team aan en ondersteunen de testers in het voortdurend verbeteren van hun testuitvoering, competenties en vakkennis. U krijgt dus naast een prima aansturing van het testteam ook resultaat waar u op de lange termijn veel rendement van heeft als organisatie, ook nadat de inhuur van de DutchPelican medewerker al is beëindigd.

Testadviseur: Functioneert uw testteam niet naar wens? Een aanpak die niet de gewenste resultaten geeft? Heeft u problemen met het testen binnen SCRUM? Ziet u ondanks investeringen in testen geen afname in productieproblemen? Wilt u graag beginnen met testen in uw organisatie, maar u weet niet hoe? Heeft u problemen om de juiste testers te selecteren voor uw bedrijf?

Onze testadviseurs kunnen u met raad en daad bijstaan om voor u een passende oplossing te bieden.

Desgewenst voeren wij een 0-meting of een QuickScan voor u uit, op basis waarvan een advies uitgebracht kan worden voor verdere professionalisering van het testen binnen uw organisatie.