DutchPelican Bowhunting

DutchPelican is ook maatschappelijk betrokken en sponsort verschillende 3D boogschutters, waaronder een schutter met een beperking en hulphond. Zo sponsoren wij onder andere de voormalig wereldkampioen BHR dames-jeugd en huidige zilveren medaille winnares op het Europees kampioenschap 3D 2022, de Nederlands kampioen BHR heren-jeugd 2019 en 2020 en Europees kampioen 3D 2022 (en Shooter of the Year 2019) en Nederlands kampioen BBR dames 2019 en 2020 (en Shooter of the Year 2019).

Trots op Kirsten van der Meer (2e BHR vrouwen) en Willem Meijer (1e BHR mannen) op het European Bowhunting Championship (EBHC) 2022 in Confolens en Lessac, Frankrijk.

Onze schutters vallen geregeld in de prijzen bij wedstrijden in binnen- en buitenland.

In 2022 zullen wij met een delegatie van 4 schutters afreizen naar Confolens en Lessac in Frankrijk om daar namens Nederland deel te nemen aan het EK 3D. Wij wensen de schutters veel succes!